Persbericht

Premium merk VOYAH zet voet op Nederlandse bodem

Primeur – Vanaf donderdag 21 september aanstaande presenteert VOYAH Benelux B.V. de VOYAH FREE drie dagenlang aan het Nederlandse publiek tijdens de EV Experience. Geïnteresseerden kunnen tijdens het event op Circuitpark Zandvoort kennismaken met VOYAH: het merk voor elektrische auto’s in het luxe premium segment. 

VOYAH is het premium merk waarmee Dongfeng naar Europa komt. OEM gigant (Original Equipment Manufacturer) Dongfeng Motor Corporation is één van de grootste voertuigproducenten ter wereld. Met het merk VOYAH, dat is afgeleid van het Franse woord voyage (reis), begeeft het merk zich tussen de elektrisch aangedreven personenwagens in het luxe premium segment. 

Landelijk dekkend netwerk
Voor service, onderhoud en de beschikbaarheid van parts heeft VOYAH Benelux B.V. bewust gekozen voor een landelijk dekkend sales- en servicenetwerk van gerenommeerde automobielbedrijven.

Introductie in Zandvoort
Tijdens de EV Experience op Circuitpark Zandvoort is de VOYAH FREE voor het eerst te bekijken en te ervaren tijdens een proefrit op het circuit. 

Indrukwekkende productrange
De VOYAH FREE, verkoopvrijgave in Nederland 18 oktober, is een volledig elektrische en ruime SUV van 4,9 meter en laat indrukwekkende cijfers zien. Met 490 pk behaalt de VOYAH FREE een topsnelheid van 200 km/u en accellereert van 0 naar 100 in slechts 4,4 seconde. De actieradius van de SUV bedraagt 500 km WLTP en de accu heeft een capaciteit van 106 kW. De volledig elektrische VOYAH Free beschikt over een geremd trekgewicht tot 2000 kg. De grote accu kan bovendien bidirectioneel worden geladen, wat betekent dat het niet alleen mogelijk is om de auto op te laden maar ook stroom uit de auto te onttrekken. Handig wanneer stroom niet direct voorhanden is en - als later het salderen vervalt - als opslagbatterij thuis.

Zowel het interieur als exterieur hebben een prachtig design en hoogwaardige afwerking. Hierdoor ervaren inzittenden bijzonder veel comfort en luxe. Ook de techniek is state of the art. Dat geldt tevens voor de nog nieuw te introduceren modellen. Later dit jaar staat de officiële verkoopvrijgave van de VOYAH DREAM gepland. In 2024 wordt het modellengama verder uitgebreid met de luxe sedan VOYAH PASSION en in 2025 de luxe cross-over VOYAH COURAGE.


Download VOYAH Free foto

Download VOYAH logo