VANAF € 64.990,-

Netto bijtelling vanaf € 386,08

500 km

Actieradius - WLTP

4,4 s

Acceleratie 0-100 km/h

489 PK

360 kW Vermogen

een VOYAH moet je ervaren

Comfortable luchtvering met 100 mm verschil in rijhoogte 

Vierwielaangedreven, met onafhankelijk geregelde luchtvering

Technische specificaties en opties

De VOYAH Free is uitgerust met alle denkbare opties. De technische specificaties kunt u vinden in de configurator. 

Bijzondere opties die in de VOYAH Free zijn opgenomen zijn onder andere intelligente rijveiligheidssystemen, een camera met night vision, rondom onafhankelijke luchtvering, smart glass panoramadak en massagestoelen voor de bestuurder en bijrijder. 

Configureer uw VOYAH FREE

freedom to explore

Ervaar  de excellente rijeigenschappen van de VOYAH Free tijdens een proefrit. Dit Italiaanse design heeft een prachtige afwerking en een hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen met oog voor duurzaamheid en milieu. Naast comfort en veiligheid zult u de ruimte ervaren die de bestuurder, bijrijder en passagiers hebben zonder in te boeten op de maximale laadruimte.

Naar het credo van VOYAH 'Freedom to Expore' is deze vierwielaangedreven premium SUV nu zelf te ontdekken tijdens een proefrit.

Proefrit plannen

Ontdek het Interieur

Het ontwerp is van het Italiaanse designhuis ItalDesign Giugiaro. De stijlvolle bekleding is doorgevoerd in de deurpanelen en de bovenkant van het dashboard. De voorstoelen, achterbank en binnenzijde van de deurpanelen zijn voorzien van doorgestikte details, wat bijdraagt aan een verfijnde en luxueuze uitstraling.

Het  dashboard bestaat uit drie schermen die individueel te bedienen zijn en samen één geheel vormen. Het gehele dashboard is automatisch in hoogte verstelbaar. Bij het kiezen van de Performance rijmodus zal het complete dashboard zakken, zodat u volledig gefocused kunt zijn op de sportieve rijervaring. Een aantal functionaliteiten wordt daarbij automatisch uitgeschakeld voor uw veiligheid.

INTELLIGENTE VEILIGHEIDSSYSTEMEN

ACHTERUITRIJDETECTIE


CAMERA MET NACHTZICHT

ACTIVE DISTANCE CONTROL

RIJBAANASSISTENTIE

REM WAARSCHUWINGSSYSTEEM

OMGEVINGSSENSOREN