uit voorraad leverbaar


4.4 s

0 tot 100km/h Acceleratie

106 kWh

Accu bidirectioneel 

500 km 

Actieradius WLTP

Rijd de VOYAH Free nu voor € 999 per maand

De VOYAH Free least u nu vanaf € 999 per maand op basis van Operational Service Lease, 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Vraag naar de voorwaarden.

Comfortable luchtvering met 100 mm verschil in rijhoogte 

Vierwielaangedreven, met onafhankelijk geregelde luchtvering

Technische specificaties en opties

De VOYAH Free is uitgerust met alle denkbare opties. De technische specificaties kunt u vinden in de configurator. 

Bijzondere opties die in de VOYAH Free zijn opgenomen zijn onder andere intelligente rijveiligheidssystemen, een camera met night vision, rondom onafhankelijke luchtvering, smart glass panoramadak en massagestoelen voor de bestuurder en bijrijder. 

Configureer uw VOYAH FREE

freedom to explore

Ervaar  de excellente rijeigenschappen van de VOYAH Free tijdens een proefrit. Dit Italiaanse design heeft een prachtige afwerking en een hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen met oog voor duurzaamheid en milieu. Naast comfort en veiligheid zult u de ruimte ervaren die de bestuurder, bijrijder en passagiers hebben zonder in te boeten op de maximale laadruimte.

Naar het credo van VOYAH 'Freedom to Expore' is deze vierwielaangedreven premium SUV nu zelf te ontdekken tijdens een proefrit.

Proefrit plannen

Ontdek het Interieur

Het ontwerp is van het Italiaanse designhuis ItalDesign Giugiaro. De bekleding is doorgevoerd in de deurpanelen en de bovenkant van het dashboard. De stoelen, bank en binnenzijde van de deurpanelen zijn doorgestikt, wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. Het  dashboard bestaat uit drie schermen die individueel te bedienen zijn en samen één geheel vormen. Het gehele dashboord is in hoogte verstelbaar. Bij de sportstand zal het complete dashboard zakken, zodat u volledig gefocused kunt zijn op de rijervaring. Een aantal functionaliteiten worden bij de sportstand voor uw veiligheid uitgeschakeld.

INTELLIGENTE VEILIGHEIDSSYSTEMEN

ACHTERUITRIJDETECTIE


CAMERA MET NACHTZICHT

ACTIVE DISTANCE CONTROL

RIJBAANASSISTENTIE

REM WAARSCHUWINGSSYSTEEM

OMGEVINGSSENSOREN