VOYAH Dream onthuld tijdens Fully Charged Live 2023

28 november 2023

Afgelopen weekend onthulde VOYAH voor het eerst in Nederland de langverwachte Dream tijdens Fully Charged Live Europe 2023 in de RAI in Amsterdam. De luxe zevenpersoons MPV werd tijdens een speciaal persmoment onthuld nadat CEO Kjeld Riegen het elektrische automerk had geïntroduceerd.

Free, Dream, Passion and Courage

Nadat VOYAH eerder dit jaar de Free introduceerde, was het nu de beurt aan de Dream. De kernwaarde ‘om je vrij te voelen moet je je droom volgen. Dit doe je met passie en daar is moed voor nodig’ suggereert dat er hierna nog twee modellen volgen om zo de reeks van vier voertuigen compleet te maken.


Techniek van je dromen

De VOYAH Dream is maar liefst 5,3 meter lang en heeft vierwielaandrijving. De MPV accelereert van 0 naar 100 km/u in 5,9 seconden en heeft een topsnelheid van 200 km/u. De 108 kW bidirectionele accu van CATL zorgt voor een actieradius van 480 km en biedt een laadsnelheid van 20% naar 80% in 36 minuten. De Nederlandse uitvoering is volledig uitgerust met alle opties en zit boordevol veiligheidssystemen. Zo is de VOYAH Dream standaard voorzien van luxe comfortstoelen met verwarming, ventilatie en een massagefunctie.

Schoonheid die je dromen uit laat komen

De VOYAH Dream laat qua schoonheid al je dromen uitkomen. Zo zijn er vier kleuropties: Snow White, Star Night Black, Raising en Sun Gold. Deze kleuren geven iedere VOYAH een unieke uitstraling. Voor het interieur is er keuze uit twee kleuren: Cotton Beige en Camel Brown, beiden prachtig lichte tinten. Voor het interieur zijn mooie OEKO-Tex gecertificeerde materialen gebruikt, die zelfs in de deurpanelen zijn verwerkt. VOYAH heeft haar modellen laten ontwerpen door het Italiaanse auto-ontwerpbedrijf Italdesign, dat in het verleden onder andere voor Maserati, Alfa Romeo, BMW, Ferrari en Lamborghini heeft ontworpen.

Binnenkort te configureren in Nederland

De VOYAH Dream wordt eind 2023 in Nederland verwacht. Het zal dus niet lang meer duren voordat deze luxe MPV beschikbaar is in Nederland. We wachten geduldig op de prijsaankondiging van dit model. Zodra de VOYAH Dream beschikbaar is, zal deze te ervaren zijn bij de dealerorganisaties ASV en Gomes, tevens de servicepartners van VOYAH.